Γιατί να χορηγήσετε το εγχείρημά μας;

Γιατί να χορηγήσετε το εγχείρημά μας;

Χορηγώντας την προσπάθεια της Tyφoon MotoRacing UoWM επενδύετε στους μηχανικούς του μέλλοντος. Οι χορηγίες προσβλέπουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης της αναλυτικής επιστημονικής σκέψης, της καινοτομίας και της εφαρμογής στην πράξη των θεωρητικών γνώσεων των φοιτητών. Αυτοί ,τους οποίους εμπιστεύεστε με μια χορηγία σας, αποκτούν την ικανότητα να διαχειρίζονται προβλήματα σε εξαιρετικά στενά χρονικά περιθώρια, ενώ ταυτόχρονα κινούνται με πολύ περιορισμένο budget. Η επιτυχία της ομάδας οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην γενναιοδωρία των χορηγών, ,καθώς η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας πρωτότυπης αγωνιστικής μηχανής είναι πολυδάπανη. Με λίγα λόγια τα μέλη της ομάδας αποκτούν δεξιότητες και ικανότητες που κάθε εργοδότης επιθυμεί να βρει στους μηχανικούς εργαζομένους του , έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν αποδοτικότεροι και αποτελεσματικότεροι στην διεκπεραίωση των καθηκόντων τους. Επιπρόσθετα εκτός από την προβολή της χορηγού εταιρείας σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο

(καθώς τον διαγωνισμό όχι μόνο παρακολουθούν αλλά και είναι μέρος του εταιρίες παγκοσμίου βεληνεκούς) προβάλεται και το κοινωνικό της πρόσωπο, συνεισφέροντας σημαντικά σε ένα μη κερδοσκοπικό ακαδημαϊκό project, επενδύοντας στο μέλλον των φοιτητών και βοηθώντας τους παράλληλα να καινοτομήσουν και να εργαστούν πάνω στο αντικείμενο που επέλεξαν να σπουδάσουν. Επίσης, με τις επιτυχίες και την αξιοσημείωτη πορεία της, η Tyφoon Motoracing, έχει πλέον αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει και βασίζεται σε πετυχημένα πρότυπα, που αποφέρουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Η χορηγία στην Tyφoon, πέρα από την ίδια την ουσία του εγχειρήματος, αποφέρει αναγνωρισιμότητα στον χορηγό καθώς η ομάδα μας είναι ευρέως γνωστή στους κύκλους του διαγωνισμού καθώς είναι πλέον στην κατηγορία των λεγόμενων «μεγαθήριων», αλλά και στους κύκλους των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Σας προσκαλούμε να «λαδώσετε» την μηχανή μας και να συμβάλλεται στην προσπάθεια μας.

Newsletter

Επίσημη αναφορά για την συνεργασία μας, στο μηνιαίο Newsletter της ομάδας, το οποίο περιγράφει την πρόοδο που σημειώνουμε καθώς επίσης και τις εκδηλώσεις μας.

Ιστοσελίδα

Προβολή στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο ειδικό section ”Sponsors” όπου θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί μας κατηγοριοποιημένοι.

T-Shirt

Προβολή μέσω ρουχισμού των μελών της ομάδας. Όλα τα μέλη της ομάδας υποχρεούνται να φορούν ρουχισμό της Tyφoon MotoRacing UoWM σε κάθε επίσημη εκδήλωση (εκθέσεις, δοκιμαστικά test κλπ.). Στον ρουχισμό θα αναγράφονται τα λογότυπα των χορηγών, με μέγεθος και θέση ανάλογα του group χορηγίας που ανήκει η εκάστοτε εταιρεία.

Banner

Προβολή μέσω αναγραφής του λογότυπου σε μπάνερς της ομάδας που θα συνοδεύουν τη μοτοσυκλέτα σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Όχημα Μεταφοράς Ομάδας

Προβολή στο επίσημο βαν της ομάδας το οποίο θα μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα σε κάθε επίσημο event καθώς και στην πίστα της Αραγονίας στο διαγωνισμό MotoStudent τον Οκτώβριο του 2018.

Μοτοσυκλέτα

Προβολή του λογότυπου της χορηγού εταιρείας, πάνω στη μοτοσυκλέτα σε μέρος και μέγεθος ανάλογο της προσφοράς και κατόπιν συνεννόησης.